Hieronder twee Dianetics seminar successen:

“Sinds het Dianetics seminar heb ik ook een bredere kijk gekregen”

dianetics_seminar_succes2Het seminar is een speelse manier om een geweldige hoeveelheid kennis en ervaring te verkrijgen. Je krijgt gegevens die gelijk in de praktijk te zien zijn. Sterker nog, zelfs in de praktijk toe zijn te passen. Dat is een ervaring van onschatbare waarde omdat je een veel bredere kijk op het leven en de mens krijgt.

Ik heb het seminar gedaan, omdat er in de thuis situatie iets aan de hand was, wat ik graag wilde aanpakken. Het doen van het seminar was een goede zet voor een oplossing van de thuis situatie en heeft de lading ervan afgehaald. Het was voor mij ook de eerste keer dat ik auditing ontving en ik wist niet wat ik kon verwachten. Dat was na het doen van het seminar wel anders!

Het heeft mijn perspectief ten opzichte van wie ik ben en zeker ook het leven zelf veranderd, In een zeer positieve zin wel te verstaan! Ik zie namelijk de problemen die nu op mijn pad komen op een andere manier waardoor ik ze veel beter kan aanpakken. Vroeger waren problemen, obstakels die te groot waren en niet makkelijk uit de weg te ruimen waren.

Na het seminar ben ik nog verder met de auditing gegaan en bestaat er voor mij geen twijfel meer. Het werkt. Dat gegeven, die bevestiging, ook dankzij het seminar, is geweldig. Wat ook erg leuk en speciaal was is om iemand anders te auditeren en je krijgt zo ook echt een speciale band met die persoon.

Sinds het Dianetics seminar heb ik ook een bredere kijk gekregen op alle mogelijkheden die er zijn om mij verder te ontwikkelen. Het was erg goed en prettig om een eerste stap te zetten om vertrouwd te raken met alle kennis en processen die er te vinden zijn. Dat helpt me niet alleen in mijn dagelijks leven, maar ook met alles wat ik nog verder wil doen. Het heeft me zekerheid, vastberadenheid en vertrouwdheid gegeven.

Het seminar was een unieke ervaring die iedereen zou moeten hebben en niet alleen wilt weten wat Dianetics is, maar het ook wilt ervaren.

Nikki Jansen – fotografe


“Ik heb mijn doel dus weten te behalen”

dianetics_seminar_succes

Toen ik eenmaal begon met het lezen van Dianetics kon ik het boek gewoon niet meer loslaten. Ik was tijdens het lezen van de Inleiding van Dianetics al overtuigd van zijn waarheid, alleen nog niet overtuigd van mezelf. Om die twijfels weg te nemen…om er zeker van te zijn dat ik het ook zou kunnen, gaf ik mij op voor de aankomende 2-daagse Dianetics Seminar.

Het waren twee leerzame dagen. Het voelde ook zo vertrouwd aan, dat auditeren. Was echt prachtig om iemand te auditeren. Ik kon goed luisteren. Al vielen er soms van die stiltes waar ik even geen raad mee wist. Maar gelukkig hadden we een top-auditor om ons te begeleiden.

Eén ding werd me duidelijk tijdens deze 2-daagse seminar en dat was dat ik uit het juiste hout gesneden ben. Nu, ben ik zelfs van overtuigd dat met behulp van de Dianetics Technologie en heel wat inzet, je van iedereen een topauditor kan maken.

Ik heb mijn doel dus weten te behalen d.m.v. deze 2-daagse Dianetics Seminar. Het is een hele goede en leuke manier om te proeven wat auditeren is.

Hiervoor wil ik mijn dank uitspreken aan de ontdekker en aan alle anderen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Thanks !!!

Ik voelde mij echt super na afloop.

Jim Biswane – Engineer

Meer informatie over het seminar klik hier