Dianetics seminar successen:

“Sinds het Dianetics seminar heb ik ook een bredere kijk gekregen”

dianetics_seminar_succes2Het seminar is een speelse manier om een geweldige hoeveelheid kennis en ervaring te verkrijgen. Je krijgt gegevens die gelijk in de praktijk te zien zijn. Sterker nog, zelfs in de praktijk toe zijn te passen. Dat is een ervaring van onschatbare waarde omdat je een veel bredere kijk op het leven en de mens krijgt.

Ik heb het seminar gedaan, omdat er in de thuis situatie iets aan de hand was, wat ik graag wilde aanpakken. Het doen van het seminar was een goede zet voor een oplossing van de thuis situatie en heeft de lading ervan afgehaald. Het was voor mij ook de eerste keer dat ik auditing ontving en ik wist niet wat ik kon verwachten. Dat was na het doen van het seminar wel anders!

Het heeft mijn perspectief ten opzichte van wie ik ben en zeker ook het leven zelf veranderd, In een zeer positieve zin wel te verstaan! Ik zie namelijk de problemen die nu op mijn pad komen op een andere manier waardoor ik ze veel beter kan aanpakken. Vroeger waren problemen, obstakels die te groot waren en niet makkelijk uit de weg te ruimen waren.

Na het seminar ben ik nog verder met de auditing gegaan en bestaat er voor mij geen twijfel meer. Het werkt. Dat gegeven, die bevestiging, ook dankzij het seminar, is geweldig. Wat ook erg leuk en speciaal was is om iemand anders te auditeren en je krijgt zo ook echt een speciale band met die persoon.

Sinds het Dianetics seminar heb ik ook een bredere kijk gekregen op alle mogelijkheden die er zijn om mij verder te ontwikkelen. Het was erg goed en prettig om een eerste stap te zetten om vertrouwd te raken met alle kennis en processen die er te vinden zijn. Dat helpt me niet alleen in mijn dagelijks leven, maar ook met alles wat ik nog verder wil doen. Het heeft me zekerheid, vastberadenheid en vertrouwdheid gegeven.

Het seminar was een unieke ervaring die iedereen zou moeten hebben en niet alleen wilt weten wat Dianetics is, maar het ook wilt ervaren.

Nikki Jansen – fotografe


“Ik moet dit ervaren hebben om de kracht van Dianetics te kunnen beoordelen. “

Tijdens de sessie voelde ik mijn rechterarm stijf worden. Ik kon mij het voorval in mijn jeugd tot in detail herinneren. Aan het eind kwam de release en was het gevoel in mijn arm weer normaal. Heel bijzonder om te ervaren wat auditing met je doet.

De PC die ik auditeerde werd door 2 voorvallen begeleid waarbij aan het eind bij de release haar hoofdpijn verdween. Zij heeft veel last van migraineaanvallen gehad gedurende haar leven.

De 2e dag van het Dianetics seminar was echt overweldigend! Terwijl ik bij de eerste dag alleen een stijve arm bespeurde tijdens auditeren, kwam tijdens de sessie op dag 2 een geboortetrauma op.  Dit gaf een enorme release. Waanzinnig goed dit seminar. Ik moet dit ervaren hebben om de kracht van Dianetics te kunnen beoordelen. Ik ga dit zeker toepassen op mijn gezin.

P. D. 


“Dianetics is echt voor iedereen!”

Als Auditor vond ik dit een zeer bijzondere ervaring om een mede cursist te mogen begeleiden via auditing en te helpen naar een verbetering.

Tijdens mijn eigen auditing sessie werden er veel dingen duidelijk. Ik voel me ‘lichter’ in mijn lichaam en ben ontzettend blij dat ik hier onderdeel van mag zijn. Dianetics is echt voor iedereen!

Het was vandaag zeer bijzonder om door opgeslagen engrammen te gaan er kwamen situaties en voorvallen naar boven die een rode draad in mijn leven zijn waar ik het bestaan niet vanaf wist. Blij dat ik dit aan mezelf cadeau heb gedaan.

Als Auditor hebben we fijne sessies gehad het is en blijft bijzonder om een pc te mogen begeleiden op de weg naar meer succes.

P. B. 

Meer informatie over het seminar klik hier