Reeds meer dan 22.000.000
exemplaren verkocht

IS HET MOGELIJK OM

ZELFVERTROUWEN,

HOUDING OF GEDACHTEN

TE VERANDEREN?

Bestel voor €20 Bestel via bol.com

Albert Einstein zei ooit: “We gebruiken slechts 10% van het potentieel van ons verstand.”

In Dianetics ontdekken we dat dit waar is. Het gaat over hoe je denkt (en waarom je vaak te veel denkt), over zelfvertrouwen en je lef om tot actie over te gaan. In potentie zou je alles moeten kunnen bereiken wat je maar kan bedenken. Maar wat houdt je tegen?

Er is een bepaalde, niet-vermoede factor in ons denken die ons onbewust beïnvloedt.

Deze is de oorzaak van stress en een burn-out, de belangrijkste factor die positief denken in de weg staat.

DIANETICS legt zeer precies uit wat deze factor is waarmee we onszelf dwarsbomen.

Alleen al het lezen van dit boek en het begrijpen van de simpele logica achter de ogenschijnlijk complexe structuur van het verstand (bewust en onbewust) geeft een compleet nieuwe kijk op het leven. Maar Dianetics gaat verder dan theorie alleen en beschrijft een gemakkelijk te begrijpen methode om het verstand van deze last te ontdoen.

Het praktische succes heeft Dianetics tot een bestseller gemaakt die maandenlang hoog op de lijst heeft gestaan en waarvan meer dan 22 miljoen exemplaren in 51 talen zijn verkocht.

Het boek is bijzonder populair bij CEO’s, ondernemers, ZZP-ers, zij die iets willen bereiken in het leven; en degenen die altijd al dachten dat er veel meer in hen zat dat vrijgemaakt kon worden.

Het boek beantwoordt enkele aloude filosofische vragen.

Gebruik meer van je verstandelijke potentieel! Intelligentie, zelfvertrouwen en ook algehele gezondheid kunnen worden verbeterd. Jij hebt nog steeds de sleutel in hadden, ook al ben je dat al enige tijd vergeten.

Wat is er anders aan dit boek?

Er zijn talloze boeken over rijkdom, geluk, positiviteit en succes.

De meeste populaire boeken op dit gebied vertellen je dat het uiteindelijk neerkomt op je eigen houding. Dat het is wat je zelf uitstraalt, dat je eigen mind-set jouw succes en geluk bepaalt.

Dat zou zo kunnen zijn, maar hoe verander je dan die houding, deze mind-set? Hoe stijg je plotseling uit boven je ‘zelf-invalidaties’, bezorgdheid en mislukkingen en verander je jezelf in zo’n stralende persoonlijkheid die gewoon weet hoe hij gaat bereiken wat hij wil?

Dat is waar Dianetics om de hoek komt kijken. Dit is het geheim over wat het is dat jou onbewust beïnvloedt. Je gaat begrijpen dat echte verandering en echte hulp werkelijk mogelijk is. Dit is waarom meer dan 22 miljoen mensen het gekocht en gelezen hebben – en dat aantal groeit nog elk jaar.

Ontdek het voor jezelf.

Bestel voor €20 Bestel via bol.com

Wat is Dianetics?

Dianetics is de doorbraak die ons in staat heeft gesteld om voor het eerst de logische structuur te begrijpen die aan de basis ligt van hoe ons denken werkt – bewust en onbewust. Dianetics heeft duidelijk gedefinieerd wat het verstand precies is en waaruit dit bestaat. Met dit als basis is vervolgens ontdekt wat het geheugen en de beslissingen van een persoon bemoeilijkt, zijn rationele denken blokkeert en hem emotioneel naar beneden haalt.

Dianetics omvat ook een praktische benadering die het mogelijk maakt deze barrières uit de weg te ruimen en werkelijk een toename in levensenergie en positiviteit te ervaren die een merkbaar verschil maken in het geluk en succes van iemand.

Wat mensen te zeggen hebben na het lezen van Dianetics:

“Ik kijk, begrijp, beslis en handel. Geen innerlijk conflict meer. Dankzij Dianetics bereik ik mijn doelen.”

Chick Corea
Jazz-legende, Winnaar van 22 Grammy’s

“Dianetics heeft me op een totaal ander niveau gebracht. Ik had altijd al de bekwaamheid om succesvol te zijn, maar Dianetics heeft me op het punt gebracht dat ik echt iets groots kon bereiken, zonder obstakels.”

John Travolta

“Ik heb honderden boeken gelezen over succes en geluk en het belangrijkste boek dat ik las, was Dianetics. Het legde uit hoe ik me kon ontdoen van beperkt denken, onzekerheden en destructief gedrag dat mijn potentie belemmerde.”

Grant Cardone
CEO, ondernemer, Internationaal spreker

“Ik heb altijd gehouden van wat ik deed en Dianetics stelde me in staat er nog meer van te genieten. Jezelf kennen en vertrouwen hebben in jezelf en je beslissingen maakt een wereld van verschil. Dianetics heeft dit mogelijk gemaakt voor mij.”

Erika Christensen
Film- en tv-actrice

“Ik kreeg meer vertrouwen”

“Toen ik dit boek las, kon ik voor het eerst in mijn leven begrijpen hoe het verstand werkt en hoe ik mijn potentieel volledig kon benutten.
Na het gebruik van de technieken die in het boek worden beschreven, was ik beter in staat om nieuwe dingen te leren en mijn bewaamheden in het dagelijks leven te gebruiken. Ik kreeg meer zelfvertrouwen, verbeterde mijn relaties en begon mijn doelen in het leven te bereiken, waaronder mijn nieuwe baan. Nu begreep ik ook het gedrag van andere mensen veel beter, en ook hoe met hen om te gaan.
Het was ook zeer interessant om te begrijpen hoe het verstand het lichaam beïnvloedt en wat iemand daaraan kan doen. Ik raad het van harte aan.”

A.P.

“Verandering is mogelijk”

“Ik wist altijd al dat ik nog lang niet alles haalde uit het leven en mijn bekwaamheden. Ik wist dat er een of andere reden was waarom ik niet op het niveau van mijn bekwaamheden acteerde.
Maar ik had geen notie waarom en ik had geen idee hoe ik dit kon veranderen. Diverse boeken vertellen je van alles over hoe je wordt geacht positief te denken en zo, maar dat veranderde niet echt iets.
Toen ik Dianetics las, begreep ik eindelijk wat hetgene was dat me al die tijd tegen had gehouden en ik zag voor het eerst dat er hoop is het echt te kunnen veranderen. Het leek nog steeds bijna te mooi om waar te zijn. Maar ik besloot de proef op de som te nemen en het te proberen.
Wauw. Ik kreeg meer dan ik verwachtte. Maar in plaats van erover te raaskallen, zeg ik alleen maar: lees het zelf. En kijk wat het voor jou kan doen.”

T.G.

“Ik word niet langer geplaagd door mijn verleden”

“Ken je die gedachten, gevoelens en ideeen die je gedachten somber maken, je deprimeren en ervoor zorgen dat je denkt dat iets niet gaat lukken?

Die dingen die tevoorschijn komen op het moment dat je het ’t minst verwacht? Welnu, ik dacht dat er iets mis was met mij en dat ik de enige was die zoiets ervaarde. Maar toen las ik dit boek en ontdekte ik dat ik niet alleen was, maar dat ik het slachtoffer was van een onbekende kracht, onverwacht en altijd aanwezig.
En bovendien ontdekte ik, tijdens het lezen van dit boek, dat er een oplossing was… en dat was nieuw voor mij. Ik was verbaasd over de waarheid in dit boek en tijdens het lezen van het boek had ik het gevoel dat de auteur het tegen mij had.

Ik werd volledig opgeslokt en meegezogen totdat ik de weg eruit kende. Nu word ik niet meer lastiggevallen door mijn verleden. Jazeker, dat verleden heeft bestaan en er zijn dingen gebeurd, maar ik kan nu naar de toekomst kijken als een verlicht pad zonder ketenen die me tegenhouden. Mensen die niet weten wat er in dit boek staat, missen iets.”

F.J.

“Ik raakte niet langer ongemakkelijk of gestrest”

“Ik kocht Dianetics omdat ik wilde weten wat het verstand is en hoe het werkt. Ik was zeer verrast om de echte feiten en de simpele principes te ontdekken over het begrijpen van andere mensen en over wat mij tegenhield meer van mijn potentieel te gebruiken.

Ik gebruikte de technieken beschreven in Dianetics met een vriend en we behaalden beide echte veranderingen in ons leven. Gewoonlijk voelde ik me erg oncomfortabel en gestrest over de snelheid, zelfs als ik als passagier in een auto zat die langzamer reed dan de toegestane snelheid. Na toepassing van de Dianetics techniek ontdekte ik de oorzaak achter deze irrationele angst en ben ik nooit meer ongemakkelijk of gestrest geraakt. Ik kan nu met gemak een speech geven voor meer dan honderd mensen. En ik kon ook een van mijn vrienden helpen met zijn problemen.

En dus kan ik Dianetics iedereen aanraden die bekwamer wil worden of mensen wil helpen.”

A.R.

“echte praktische oplossingen”

“Ik was al tijden op zoek naar iets over het verstand en kwam dit boek tegen.
Het is totaal niet wat ik verwachtte en het geeft de meest duidelijke en meest interessante zienswijze op het verstand die ik ooit heb gelezen. Ik raad dit boek ten zeerste aan.

Als je op zoek bent naar echte praktische oplossingen en een beter begrip van jezelf, is dit het boek om te lezen.”

S.Q.