De schriftelijke Dianetics thuiscursus is een thuisstudie die je helemaal stap voor stap door het boek Dianetics heen helpt. Door middel van het beantwoorden van de vragen krijg je zekerheid over de processen en de procedures van Dianetics om je eigen leven en dat van anderen te verbeteren. Elke les leer je meer over Dianetics en wat je kunt bereiken door het toe te passen. Er zullen zo heel veel vragen voor je beantwoord worden op het gebied van het menselijk gedrag.
De Dianetics thuiscurssus is 20€ exclusief het Dianetics boek. Je kunt je vragen per post of e-mail insturen.

Dianetics thuiscursus

Dianetics thuiscursus succes verhaal

Ik heb net de Dianetics thuiscursus op internet afgemaakt. Ik ben erg blij dat ik hem gedaan heb. Terwijl ik de cursus aan het doen was, begon ik te begrijpen waarom de mensen die ik van mijn werk ken soms van streek of boos zijn. Daardoor snapte ik waarom ze moeilijk doen en het heeft me geholpen niet gestrest te raken wanneer ik verbaal aangevallen word.” –  K.A.