DIANETICS – DE MODERNE WETENSCHAP VAN HET VERSTAND

Dianetics bevat ontdekkingen waarvan te kennen is gegeven dat ze belangrijker zijn dan die van het wiel of vuur. Het is al ruim 50 jaar een bestseller. Met meer dan 22 miljoen exemplaren in omloop, heeft het een beweging op gang gebracht die zich uitstrekt over 100 verschillende landen. Het is onbetwistbaar het meest gelezen en meest invloedrijke boek dat ooit over het menselijk verstand werd geschreven.

Hier vind je de anatomie en de volledige beschrijving van het Reactieve Verstand, de voorheen onbekende bron van nachtmerries, irrationele angsten, ellendigheden en onzekerheden die de Mens tot slaaf maken. Dit boek toont je hoe je er vanaf komt en daardoor een staat bereikt waar de Mens voorheen enkel van droomde: de Staat van Clear.

LEER UW REACTIEVE VERSTAND DE BAAS TE WORDEN

Dianetics is een wetenschap van het menselijk verstand, maar tegelijk ook een studie van jezelf, een manier om jezelf beter te leren kennen en alle vragen, mysteries en verwarringen over het verstand te weten komen.

Verder kun je in dit boek een Toonschaal (niveaus van menselijk gedrag) vinden die je laat zien hoe mensen zich gedragen. Als mensen op bepaalde niveaus van deze Toonschaal zitten, dan gedragen ze zich op een bepaalde manier en dan kun je voorspellen hoe mensen zich bijvoorbeeld gedragen in een relatie of op het werk.

Krijg ook antwoorden op vragen zoals:

  • Wat zijn de drie soorten van liefde?
  • Waarom gedragen mensen zich zoals ze zich gedragen?
  • Hoe ga je met een onhandelbaar kind om?
  • Waarom doe je dingen waar je later spijt van hebt?
  • Waar komen ziekten nu werkelijk vandaan?
  • Waarom doen mensen degenen van wie ze houden pijn?
  • De krachtige invloed van prenatale engrammen (pijnlijke ervaringen) – wat er gebeurde voordat je geboren werd en hoe het je sindsdien beïnvloed heeft.