Sportblessures

“Ik reed altijd in auto’s, ik groeide op tussen auto’s. Totdat ik een heftig auto-ongeluk had en daarna was ik supernerveus. Alleen al in een auto instappen en een beetje rijden. Toen, na Dianetics… bracht voor mij het spel weer helemaal terug en ik kan iedere auto rijden zo snel als ik maar wil en ik kan alles doen wat ik wil.” – Mike

Verlies van een geliefde

“Ik had net iemand verloren die me heel erg dierbaar was. Na een week Dianetics te hebben toegepast, kon ik weer glimlachen en ik kon weer lachen en ik kon naar de toekomst kijken in plaats van het verleden. En ik ben jong. En ik had sowieso nooit zo ongelukkig moeten zijn, maar ja het leven gebeurt. En het is fantastisch omdat ik weer kan leven.” – Liza

Het overwinnen van verdriet

“Mijn vader overleed en ik zat er helemaal doorheen. Ik kwam de dag niet gemakkelijk door. Ik wist niet zeker waarom dit zo lang bleef hangen. Na het lezen van het Dianetics boek ontdekte ik waarom het was. Dat hielp me er werkelijk doorheen. Het is gewoon een spiksplinternieuwe dag. Ik kan elke dag doorgaan met mijn leven te leven.” – Elena

“Ik kreeg meer vertrouwen”

“Toen ik dit boek las, kon ik voor het eerst in mijn leven begrijpen hoe het verstand werkt en hoe ik mijn potentieel volledig kon benutten.
Na het gebruik van de technieken die in het boek worden beschreven, was ik beter in staat om nieuwe dingen te leren en mijn bewaamheden in het dagelijks leven te gebruiken. Ik kreeg meer zelfvertrouwen, verbeterde mijn relaties en begon mijn doelen in het leven te bereiken, waaronder mijn nieuwe baan. Nu begreep ik ook het gedrag van andere mensen veel beter, en ook hoe met hen om te gaan.
Het was ook zeer interessant om te begrijpen hoe het verstand het lichaam beïnvloedt en wat iemand daaraan kan doen. Ik raad het van harte aan.”

A.P.

“Verandering is mogelijk”

“Ik wist altijd al dat ik nog lang niet alles haalde uit het leven en mijn bekwaamheden. Ik wist dat er een of andere reden was waarom ik niet op het niveau van mijn bekwaamheden acteerde.
Maar ik had geen notie waarom en ik had geen idee hoe ik dit kon veranderen. Diverse boeken vertellen je van alles over hoe je wordt geacht positief te denken en zo, maar dat veranderde niet echt iets.
Toen ik Dianetics las, begreep ik eindelijk wat hetgene was dat me al die tijd tegen had gehouden en ik zag voor het eerst dat er hoop is het echt te kunnen veranderen. Het leek nog steeds bijna te mooi om waar te zijn. Maar ik besloot de proef op de som te nemen en het te proberen.
Wauw. Ik kreeg meer dan ik verwachtte. Maar in plaats van erover te raaskallen, zeg ik alleen maar: lees het zelf. En kijk wat het voor jou kan doen.”

T.G.

“Ik word niet langer geplaagd door mijn verleden”

“Ken je die gedachten, gevoelens en ideeen die je gedachten somber maken, je deprimeren en ervoor zorgen dat je denkt dat iets niet gaat lukken?

Die dingen die tevoorschijn komen op het moment dat je het ’t minst verwacht? Welnu, ik dacht dat er iets mis was met mij en dat ik de enige was die zoiets ervaarde. Maar toen las ik dit boek en ontdekte ik dat ik niet alleen was, maar dat ik het slachtoffer was van een onbekende kracht, onverwacht en altijd aanwezig.
En bovendien ontdekte ik, tijdens het lezen van dit boek, dat er een oplossing was… en dat was nieuw voor mij. Ik was verbaasd over de waarheid in dit boek en tijdens het lezen van het boek had ik het gevoel dat de auteur het tegen mij had.

Ik werd volledig opgeslokt en meegezogen totdat ik de weg eruit kende. Nu word ik niet meer lastiggevallen door mijn verleden. Jazeker, dat verleden heeft bestaan en er zijn dingen gebeurd, maar ik kan nu naar de toekomst kijken als een verlicht pad zonder ketenen die me tegenhouden. Mensen die niet weten wat er in dit boek staat, missen iets.”

F.J.

“Ik raakte niet langer ongemakkelijk of gestrest”

“Ik kocht Dianetics omdat ik wilde weten wat het verstand is en hoe het werkt. Ik was zeer verrast om de echte feiten en de simpele principes te ontdekken over het begrijpen van andere mensen en over wat mij tegenhield meer van mijn potentieel te gebruiken.

Ik gebruikte de technieken beschreven in Dianetics met een vriend en we behaalden beide echte veranderingen in ons leven. Gewoonlijk voelde ik me erg oncomfortabel en gestrest over de snelheid, zelfs als ik als passagier in een auto zat die langzamer reed dan de toegestane snelheid. Na toepassing van de Dianetics techniek ontdekte ik de oorzaak achter deze irrationele angst en ben ik nooit meer ongemakkelijk of gestrest geraakt. Ik kan nu met gemak een speech geven voor meer dan honderd mensen. En ik kon ook een van mijn vrienden helpen met zijn problemen.

En dus kan ik Dianetics iedereen aanraden die bekwamer wil worden of mensen wil helpen.”

A.R.

“echte praktische oplossingen”

“Ik was al tijden op zoek naar iets over het verstand en kwam dit boek tegen.
Het is totaal niet wat ik verwachtte en het geeft de meest duidelijke en meest interessante zienswijze op het verstand die ik ooit heb gelezen. Ik raad dit boek ten zeerste aan.

Als je op zoek bent naar echte praktische oplossingen en een beter begrip van jezelf, is dit het boek om te lezen.”

S.Q.

Het oplossen van bezorgdheid

“Ik was vroeger heel erg bezorgd. Ik voelde me heel erg ongemakkelijk in mensenmassa’s, ik ging nooit uit, ik had geen sociale contacten. Tegen de tijd dat ik Dianetics uit had, had ik daar geen last meer van. Ik bedoel: het is gewoon verdwenen. Ik heb vrienden, ga uit en heb sociale contacten en ik ben gelukkig. Ik kan eindelijk zeggen dat ik gelukkig ben.” – Sarah

Geen paniekaanvallen meer

“Ik had vroeger paniekaanvallen, dan ging ik hyperventileren. Ik wist nooit wanneer het me zou overkomen. De hele linkerkant van mijn gezicht raakte dan verdoofd en ging tintelen.
“Dianetics heeft de paniekaanvallen laten verdwijnen. Ik heb ze nooit meer gehad in mijn leven.” – Grant

Het bereiken van doelen

“Ik was vaak depressief. Ik was niet blij met mijn doelen – deze werden niet bereikt. Ik was gewoon over het algemeen niet gelukkig.
Sinds Dianetics kan ik zaken gewoon gemakkelijk aanpakken. Ik heb nu mijn eigen bedrijf gestart. Ik heb lol in mijn leven, terwijl het leven daarvoor duidelijk een worsteling was.” – June

Zelfvertrouwen

“Iedereen om me heen mocht me, maar ik had een hekel aan mezelf en ik begreep maar niet waarom.
Met Dianetics ontdekte ik waardoor ik teruggetrokken was en ik een hekel aan mezelf had. Dat is er gewoon niet meer. Ik heb het gevoel dat ik alles kan doen wat ik wil. Ik heb een overvloed aan zelfvertrouwen.” – Jeni

Problemen in het omgaan met anderen

“Ik vond het erg moeilijk andere mensen te begrijpen, waarom ze bepaalde dingen deden. Nu kan ik werkelijk een leuke relatie met mensen hebben en begrijp ik waarom ze bepaalde dingen doen en begrijp ik waarom ik bepaalde dingen doe.” – Sabrina

Ik ben niet gek

“Mijn werk is het inhuren van personeel. Er waren mensen in mijn omgeving die gewoon naar waren. Ik begreep niet echt waarom. Door het lezen van Dianetics begreep ik waarom mensen doen zoals je doen. Ik realiseerde me: ‘Wow, Ik ben niet gek en ook geen freak.” – Adriana