Er is geen uitspraak van L. Ron Hubbard die hem juister typeert dan de volgende: “Ik help anderen graag en ik reken het tot mijn grootste genoegens in het leven om te zien hoe iemand zichzelf bevrijdt uit de schaduwen die zijn leven versomberen”.

Met meer dan tweehonderd miljoen exemplaren van zijn oeuvre in omloop – waarvan tientallen internationale bestsellers – heeft hij een beweging geïnspireerd die werkelijk elk continent ter wereld overspant. Alles bij elkaar genomen bestaat dit oeuvre uit 5000 geschriften en 3000 opgenomen lezingen en staat dit als zodanig niet alleen voor de enige,  meest omvattende verklaring over het menselijk verstand en het spirituele, maar verschaft het ook nog eens de weg naar totale spirituele vrijheid.

L. Ron Hubbard’s nalatenschap komt echter nog het best tot uiting in de wonderen van zijn technologie en het feit dat zijn miljoenen vrienden die technologie verder de eeuwigheid in dragen. Zowel de wonderen zoals zijn vrienden nemen dagelijks in aantal toe.

Meer over de auteur van Dianetics weten?

Om meer over L. Ron Hubbard’s leven te weten te komen en zijn onderzoek en ontwikkelingen op het gebied van Dianetics, bezoek www.lronhubbard.nl of bekijk de video hier onder.