Boek jezelf in voor een gratis sessie van de werkende Dianetics therapie!








  Ik heb het boekIk heb de filmIk heb beidenIk heb geen van beiden

  Een beroemde wetenschapper zei ooit: “We gebruiken slechts 10% van het potentieel van ons verstand.”

  In Dianetics ontdekken we dat dit waar is. Het gaat over hoe je denkt (en waarom je vaak te veel denkt), over zelfvertrouwen en je lef om tot actie over te gaan. In potentie zou je alles moeten kunnen bereiken wat je maar kan bedenken. Maar wat houdt je tegen?

  Er is een bepaalde, niet-vermoede factor in ons denken die ons onbewust beïnvloedt.

  Deze is de oorzaak van stress en een burn-out, de belangrijkste factor die positief denken in de weg staat.

  De therapie zorgt ervoor dat je de overige 90% stap voor stap weer terug gaat winnen en daardoor elke keer richting je volledig potentieel werkt.

  Gebruik meer van je verstandelijke potentieel, Intelligentie, zelfvertrouwen en ook algehele gezondheid kunnen worden verbeterd. Jij hebt nog steeds de sleutel in hadden, ook al ben je dat al enige tijd vergeten.

  Wat maakt deze therapie anders?

  De Dianetics therapie, ook wel auditing genoemd, pakt de daadwerkelijk bron van onze mentale barrières aan. De fundamentele ontdekking in Dianetics auditing is dat niet de “nare herinneringen” of “trauma’s” de bron zijn voor mentale barrières, maar dat deze een aanleiding kunnen zijn naar de werkelijke bronnen die diep verborgen liggen in ons onderbewuste verstand en hier hebben wij geen weet van. Daarnaast werkt iemand naar zijn volledig potentieel of de persoon nu trauma’s heeft of niet. Met andere woorden deze therapie is voor iedereen!

  Ontdek het voor jezelf.

  Hoe gaat een Dianetics Therapie sessie precies in zijn werk?

  Een Dianetics sessie wordt gegeven door expert die getraind is in de techniek. De persoon wordt een “Auditor” genoemd, het woord komt van het Latijnse “audire”, wat “luisteren” betekent. De Auditor geeft een 1-op-1 Auditing Sessie aan jou en gebruikt unieke technieken om jou te sturen naar deze diep verborgen bronnen die in je onderbewuste verstand liggen en kan deze ontladen en verhelpen. Deze unieke methode zorgt er dus voor dat oorzaak van mentale barrières en/of mentale problemen wordt aangepakt. Dit maakt het mogelijk om deze barrières en/of mentale problemen voorgoed te laten verdwijnen. Bij deze gratis introductie krijgt u een indruk hoe dit in zijn werk gaat en zult u ook verlichting ervaren. Na afloop krijgt u bovendien een gratis persoonlijk consult om te bekijken wat voor u de beste route is om verder te gaan met de therapie, waarbij uiteraard ook rekening wordt gehouden met uw wensen. U moet weten dat, net als bij elke andere therapie, privacy het belangrijkst wordt geacht. De Auditor heeft geheimhoudingsplicht. Uw sessie is dus volledig confidentieel. In de video onderaan deze pagina kun u ook zien hoe zo een sessie eruitziet in het echt. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via ons algemene nummer te vinden op onze contact pagina.

  Boek jezelf in voor een gratis sessie van de werkende Dianetics auditing therapie!








   Ik heb het boekIk heb de filmIk heb beidenIk heb geen van beiden

   Wat is Dianetics?

   Dianetics is de doorbraak die ons in staat heeft gesteld om voor het eerst de logische structuur te begrijpen die aan de basis ligt van hoe ons denken werkt – bewust en onbewust. Dianetics heeft duidelijk gedefinieerd wat het verstand precies is en waaruit dit bestaat. Met dit als basis is vervolgens ontdekt wat het geheugen en de beslissingen van een persoon bemoeilijkt, zijn rationele denken blokkeert en hem emotioneel naar beneden haalt.

   Dianetics omvat ook een praktische benadering die het mogelijk maakt deze barrières uit de weg te ruimen en werkelijk een toename in levensenergie en positiviteit te ervaren die een merkbaar verschil maken in het geluk en succes van iemand.