Dianetics weekend seminar

In dit weekend heb je de mogelijkheid om allerlei problemen uit het leven aan te pakken. In 2 dagen krijg je de gereed-schappen om mentale blokkades op te lossen, en dit geeft je een boost in het leven.

Er zijn maar weinig mensen in de wereld die niet beïnvloed worden door mentale barrières. Een overgevoeligheid aan prikkels kan je steeds meer in de problemen werken. Het is dan net of alle negativiteit je als een donkere schaduw overneemt. Maar waar komen die negatieve reacties diep van binnen toch vandaan?

Hoe komt het dat sommige angsten, nervositeit of irrationele gedachten in je leven gaan spelen? Het is een ontdekking van Dianetics dat al je pijnlijke ervaringen van het verleden opgeslagen worden in een tot nu toe onbekend deel van je verstand – het reactieve verstand.

Het is de bron van je gespannenheid, onredelijke angsten, onzekerheden en negatieve reacties.

Ervaar je moeheid, onrust of misschien wel lichamelijke klachten? Of wil je iemand anders hiermee helpen? Neem dan deel aan het volgende Dianetics weekend seminar waarin je meer over jezelf gaat leren, hoe je denkt en waardoor je soms zo’n last hebt van bepaalde gevoelens. Je gaat met de technieken uit dit boek gelijk aan de slag om deze gevoelens aan te pakken.

Ga met jezelf aan de slag, doe dit weekend seminar! 

VOLGENDE SEMINARS:
6 & 7 JULI 2024
7 & 8 SEPTEMBER 2024
2 & 3 NOVEMBER 2024

Schrijf je hier in

Wat kun je verwachten?

Een avontuurlijk weekend waarin je samen met anderen werkt aan jezelf.

Meer energie terug in het leven.

Minder last hebben van stress.

Innerlijke blokkades opheffen

Het aanpakken van het reactieve verstand, de verborgen oorzaak van je schaduwkant.

Je herkent de bron van ongewenste emoties.

Het Dianetics Weekend Seminar – Agenda:

Dag 1:

Inschrijving:

Wanneer je arriveert zal je ingeschreven worden en je seminar materialen ontvangen, waaronder het boek Dianetics dat ook bij de prijs inbegrepen is.

Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee wacht je totdat de groep compleet is.

Koffie

Het seminar:

De seminarleider zal je een overzicht geven van de weekendactiviteit en het programma en dan ga je beginnen.

Je zult de film, Hoe Dianetics wordt gebruikt zien, dat elk deel van de exacte Dianetics procedure uitlegt om pijnlijke ervaringen te lokaliseren en hun negatieve effecten te verwijderen.

Daarna vorm je een koppel met een andere deelnemer van het seminar en ga je met de zojuist geleerde methode met elkaar aan het werk. Dit gebeurt onder begeleiding van een getraind Dianetics specialist. Je zult om en om met andere deelnemers de geleerde methode direct ontvangen en geven om pijnlijke ervaring uit het verleden te verwerken.

Wanneer deze pijnlijke ervaringen verwerkt zijn sta je sterker in je schoenen, en heb je meer vrije aandacht waardoor je meer in verbinding staat met het hier en nu.

Dag 2:

De tweede dag begint met een nieuwe film. Die bekijk je met de ervaring van dag 1 en het geeft je meer informatie zodat je nog zekerder wordt van het kunnen toepassen van de Dianetics methode.

Je gaat de hele dag verder met Dianetics te geven en te ontvangen, voor en na de lunch, met pauzes ertussenin.

Wat voor vragen je ook mocht hebben gedurende de dag, ze zullen snel behandeld worden door onze getrainde Dianetics specialisten, zodat je zoveel mogelijk profijt uit het seminar behaalt.

Zorg ervoor dat je in de avonden verder geen activiteiten hebt ingepland. Je zult voldoende rust moeten hebben om de methode te kunnen ontvangen. Het is een intensief weekend en er moet ruimte zijn voor uitloop mocht een koppel midden ergens in zitten.

Aan het einde van het Seminar krijgt elke deelnemer een certificaat uitgereikt voor het voltooien van dit spectaculair 2-daagse Dianetics seminar.

Dianetics seminar materialen

Dianetics seminar materialen

Een uitgebreide seminar map en het boek Dianetics is inbegrepen in het bedrag voor het Dianetics weekend seminar.

Wat deelnemers zeggen over het Dianetics weekend seminar:

“Ik verwerkte een geboortetrauma “

Dianetics Seminar

Tijdens de sessie voelde ik mijn rechterarm stijf worden. Ik kon mij het voorval in mijn jeugd tot in detail herinneren. Aan het eind kwam de release en was het gevoel in mijn arm weer normaal. Heel bijzonder om te ervaren wat auditing met je doet.

De persoon die ik auditeerde heb ik door 2 voorvallen begeleid waarbij aan het eind bij de release haar hoofdpijn verdween. Zij heeft veel last van migraineaanvallen gehad gedurende haar leven.

De 2e dag van het Dianetics seminar was echt overweldigend! Terwijl ik bij de eerste dag alleen een stijve arm bespeurde tijdens auditeren, kwam tijdens de sessie op dag 2 een geboortetrauma op. Dit gaf een enorme release.

Waanzinnig goed dit seminar. Ik moet dit ervaren hebben om de kracht van Dianetics te kunnen beoordelen. Ik ga dit zeker toepassen op mijn gezin.

P. D. 

“Ik voel me lichter in mijn lichaam”

Als Auditor vond ik dit een zeer bijzondere ervaring om een mede cursist te mogen begeleiden via auditing en te helpen naar een verbetering.

Tijdens mijn eigen auditing sessie werden er veel dingen duidelijk. Ik voel me ‘lichter’ in mijn lichaam en ben ontzettend blij dat ik hier onderdeel van mag zijn. Dianetics is echt voor iedereen!

Het was vandaag zeer bijzonder om door opgeslagen engrammen te gaan er kwamen situaties en voorvallen naar boven die een rode draad in mijn leven zijn waar ik het bestaan niet vanaf wist. Blij dat ik dit aan mezelf cadeau heb gedaan.

Als Auditor hebben we fijne sessies gehad het is en blijft bijzonder om een pc te mogen begeleiden op de weg naar meer succes.

P. B. 

“Het is niet moeilijk te auditeren”

Ik heb tijdens mijn sessies iet opgenomen dat te maken had met een knie ongeluk en na de sessie merkte ik dat mijn knie beter was.

Als auditor zijnde heb ik gemerkt dat het eigenlijk erg makkelijk is, met de juiste techniek, om iemand ergens doorheen te krijgen. Ik dacht altijd dat dat moeilijker zou zijn.

D.C.

“Ik had een ongeluk gehad waarbij een paar ribben waren gebroken, daar had ik nog veel last van in de vorm van pijn bij het ademen. Tijdens de sessie hebben we dat voorval doorlopen. Het wonderlijke was dat ik meteen na de sessie vrij kon ademen zonder pijn!

S.T.

“Het ontvangen van de auditing tijdens het Seminar vond ik bijzonder. Bijzonder hoe ik de gebeurtenissen terug kon halen en ook de gevoelens erbij weer te voelen.”

B.F.

Inschrijven en details:

VOOR HET DIANETICS SEMINAR WORDT EEN DONATIE GEVRAAGD VAN: €90,-

Neem deel aan het seminar en schrijf je hieronder in! Geef in het formulier aan voor welke datum je wilt inschrijven.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer(verplicht)

  Uw bericht

  Lokatie:

  Wibautstraat 120
  1091 GP  Amsterdam

  Parkeren:

  Je kunt gratis parkeren in de garage van het gebouw.
  Sleutel even ophalen bij receptie.

  Openbaar vervoer:

  De locatie is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Uitstappen op halte Wibautstraat en volg de uitgang bordjes met “Grensstraat”.
  Metrohalte Wibautstraat is recht voor de deur.

  Meer successen:

  “Sinds het Dianetics seminar heb ik ook een bredere kijk gekregen”

  dianetics_seminar_succes2Het seminar is een speelse manier om een geweldige hoeveelheid kennis en ervaring te verkrijgen. Je krijgt gegevens die gelijk in de praktijk te zien zijn. Sterker nog, zelfs in de praktijk toe zijn te passen. Dat is een ervaring van onschatbare waarde omdat je een veel bredere kijk op het leven en de mens krijgt.

  Ik heb het seminar gedaan, omdat er in de thuis situatie iets aan de hand was, wat ik graag wilde aanpakken. Het doen van het seminar was een goede zet voor een oplossing van de thuis situatie en heeft de lading ervan afgehaald. Het was voor mij ook de eerste keer dat ik auditing ontving en ik wist niet wat ik kon verwachten. Dat was na het doen van het seminar wel anders!

  Het heeft mijn perspectief ten opzichte van wie ik ben en zeker ook het leven zelf veranderd, In een zeer positieve zin wel te verstaan! Ik zie namelijk de problemen die nu op mijn pad komen op een andere manier waardoor ik ze veel beter kan aanpakken. Vroeger waren problemen, obstakels die te groot waren en niet makkelijk uit de weg te ruimen waren.

  Na het seminar ben ik nog verder met de auditing gegaan en bestaat er voor mij geen twijfel meer. Het werkt. Dat gegeven, die bevestiging, ook dankzij het seminar, is geweldig. Wat ook erg leuk en speciaal was is om iemand anders te auditeren en je krijgt zo ook echt een speciale band met die persoon.

  Sinds het Dianetics seminar heb ik ook een bredere kijk gekregen op alle mogelijkheden die er zijn om mij verder te ontwikkelen. Het was erg goed en prettig om een eerste stap te zetten om vertrouwd te raken met alle kennis en processen die er te vinden zijn. Dat helpt me niet alleen in mijn dagelijks leven, maar ook met alles wat ik nog verder wil doen. Het heeft me zekerheid, vastberadenheid en vertrouwdheid gegeven.

  Het seminar was een unieke ervaring die iedereen zou moeten hebben en niet alleen wilt weten wat Dianetics is, maar het ook wilt ervaren.

  N.J.

  Sportblessures

  “Ik reed altijd in auto’s, ik groeide op tussen auto’s. Totdat ik een heftig auto-ongeluk had en daarna was ik supernerveus. Alleen al in een auto instappen en een beetje rijden. Toen, na Dianetics… bracht voor mij het spel weer helemaal terug en ik kan iedere auto rijden zo snel als ik maar wil en ik kan alles doen wat ik wil.” – Mike

  Verlies van een geliefde

  “Ik had net iemand verloren die me heel erg dierbaar was. Na een week Dianetics te hebben toegepast, kon ik weer glimlachen en ik kon weer lachen en ik kon naar de toekomst kijken in plaats van het verleden. En ik ben jong. En ik had sowieso nooit zo ongelukkig moeten zijn, maar ja het leven gebeurt. En het is fantastisch omdat ik weer kan leven.” – Liza

  Het overwinnen van verdriet

  “Mijn vader overleed en ik zat er helemaal doorheen. Ik kwam de dag niet gemakkelijk door. Ik wist niet zeker waarom dit zo lang bleef hangen. Na het lezen van het Dianetics boek ontdekte ik waarom het was. Dat hielp me er werkelijk doorheen. Het is gewoon een spiksplinternieuwe dag. Ik kan elke dag doorgaan met mijn leven te leven.” – Elena