dnseminar

Op het HUBBARD DIANETICS SEMINAR zal je deskundige begeleiding ontvangen van getrainde Dianetics specialisten. Seminars worden elk weekend gehouden met een programma van ‘s ochtends tot ‘s avonds, op zaterdag en zondag.

Het Dianetics 2-daags seminar programma in het kort:

Dag 1:

Wanneer je arriveert zal je ingeschreven worden en je seminar materialen ontvangen, waaronder het boek Dianetics dat ook bij de prijs inbegrepen is. De seminarleider zal je een overzicht geven van de weekendactiviteit en het programma en dan ga je beginnen.

Je zult de film, Hoe Dianetics wordt gebruikt zien, dat elk deel van de exacte Dianetics procedure uitlegt om pijnlijke ervaringen te lokaliseren en hun negatieve effecten te verwijderen.

Dag 2:

De tweede dag begint met een nieuwe film om je meer informatie te geven die je naar de volgende stap zal nemen en je zekerheid zal verhogen om Dianetics aan iemand anders te geven.
Je gaat de hele dag verder met Dianetics, voor en na de lunch, met pauzes ertussenin. Wat voor vragen je ook mocht hebben gedurende de dag, ze zullen snel behandeld worden door onze Dianetics specialisten zodat je zoveel mogelijk profijt uit het seminar behaalt.

Al meer dan 50 jaar lang is Dianetics de bestseller over het menselijk verstand en daar is maar één reden voor: HET WERKT!

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben de Dianetics principes toegepast om hun leven te verbeteren.
Dat kan jij ook!

 • Wil je meer zekerheid in het leven?
 • Heb je het idee dat er meer in jezelf zit?
 • Voel je jezelf af en toe gestopt maar je weet niet waardoor?
 • Wil je zekerheid over je eigen toekomst verkrijgen?
 • En wil je leren hoe je anderen kan helpen dezelfde resultaten te bereiken?

Je zult mensen ontmoeten zoals jij, die er aan toe zijn om dat wat hun in het leven dwars zit aan te pakken, en te leren hoe je de technieken van Dianetics toepast.

 

Dianetics seminar succesverhaal:

“Ik heb ervaringen waardoor ik de wereld als heel onveilig ervoer.
Ik ben terug gegaan naar het hele begin. Heb gezien en gevoeld waar dat onveilige gevoel vandaan kwam. Nu merk ik dat ik langzaam ga ontspannen.

Ik slaap al jaren heel slecht. Ben dan ook benieuwd hoe dat vanavond gaat. Er vallen heel veel stukjes op hun plaats. Ik snap het ineens echt Ooo… zit het zo. Ja logisch.

Wat ik het meest geweldig vind is dat het een herinnering wordt. Ik kan erover praten zonder dat er een emotie of reactie van komt. Ook daarin bewust van wat het in het verleden met me deed. Helemaal geweldig. Ik ben blij en dankbaar!”

– H.H.

Meer successen lezen? Klik hier.

VOOR HET DIANETICS SEMINAR WORDT EEN DONATIE GEVRAAGD VAN: €90,-

Neem deel aan het seminar en schrijf je hieronder in!

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Beveiliging:

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.